Hoi, 
welkom op de website van de JeugdSportPas!

Hallo jongens en meisjes

Hallo jongens en meisjes

De JeugdSportPas!
Dit schooljaar (2017-2018) verdeeld over 4 blokken. De inschrijving voor blok 4 zal geopend zijn van t/m 19 april 2018. De cursussen van blok 4 gaan van start na de meivakantie. 

Registreren en inloggen kan via de blauwe spetter rechts bovenaan deze pagina. Eenmaal ingelogd kan er ten alle tijden aangemeld worden voor elke gewenste cursus!

Like de facebookpagina, volg de twitter van de JeugdSportPas. Op de site van Sportpunt Houten is alle overige info over de JSP terug te lezen. 

Welke sport kies jij?
Basketbal, Judo, Floorball (unihockey)….sporten is leuk, gezellig en gezond! Misschien zit je al op een sport, maar wil je wel eens wat anders proberen. Of wil je wel sporten maar weet je nog niet zo goed welke sport je leuk vindt. Dan is de JeugdSportPas wat voor jou! Met deze pas kun je in 4 of 5 lessen verschillende sporten uitproberen.

Net als voorgaande jaren zorgt Sportpunt Houten ervoor dat honderden kinderen in Houten kennis kunnen maken met allerlei sporten. Het aanbod is voor kinderen van 0-4 jaar en uit groep 1 t/m groep 8 en voor kinderen met een beperking. Bij de verschillende cursussen staat aangegeven voor welke groep(en) de cursus is bedoeld. Zo kun je een sport proberen samen met je leeftijdsgenootjes.

JSP
Sportpunt Houten
JeugdSportFonds Houten