Hoi sportieveling, welkom op de website!

Hoi sportieveling.

Hoi sportieveling.

Sporten en bewegen is niet alleen hartstikke leuk om te doen, maar is ook nog eens heel gezond voor je lijf. Je kunt alleen sporten, maar ook samen met vrienden of vriendinnen. Buiten op straat, op het voetbalveldje of op een speelterrein in de gemeente; allemaal plekken waar je kunt sporten of spelen. Ook kun je sporten bij een sportvereniging of sportschool. Veel kinderen zijn lid van een sportclub. Hoe zit dat bij jou? Het kan ook zijn dat je nog geen leuke sport of vereniging gevonden hebt. Maar in de gemeente Wierden is genoeg te beleven, ondernemen!

Altijd al verschillende sporten willen uitproberen?

Dan biedt activity4kids de uitgelezen kans, ook dit jaar zijn er weer vele kennismakingscursussen die worden aangeboden. Via de website van activity4kids kun jij je aanmelden voor één of meerdere sporten naar keuze. Voor €5,00 euro is er al de mogelijkheid om 3 of 4 keer mee te trainen bij een vereniging. Het handigste is dat je niet gelijk waar ergens voor lange tijd aan verbonden bent. Ook is het mogelijk om aan zoveel mogelijk cursussen mee te doen als je leuk lijkt!
Hoe gaaf is het als je je samen met iemand opgeeft?

Check snel de website; www.activity4kids.nl, voor het actuele aanbod van huidig schooljaar. Wie weet vind jij de sport die helemaal bij jouw past.

Per 20 aanmeldingen, zal het SportBuurtwerk Wierden een sporttas voorzien van allerlei sportmateriaal verloten. Wacht dus niet en meld je aan!

Heb jij vragen of wil je meer informatie ontvangen? Mail dan naar activity4kids@stichtingdewelle.nl of neem telefonisch contact op met 06-46540025.

Nieuws

Maak kennis met judo in Wierden
Judoschool Haagsma heeft het lesaanbod uitgebreid. Het is daardoor ook mogelijk om op dinsdag te judoën. Iedereen die wil kennismaken is... Lees verder »
Tai-Chi lessen in Wierden en Enter
Een niet zo gebruikelijke sport is Tai-Chi, maar ook deze Chinese vechtkunst wordt in de gemeente Wierden aangeboden. Tai-Chi is een vloeiende en... Lees verder »
Table Stars groot succes!
Tafeltennisvereniging Effekt'74 heeft in samenwerking met het sportbuurtwerk van de Welle en de Wierdense basisscholen het Galjoen, de Morgenster... Lees verder »
Nieuw sportaanbod schooljaar 2015-2016
Altijd al verschillende sporten willen uitproberen? Ook komend schooljaar biedt activity4kids kennismakingscursussen aan. Via de website kun je... Lees verder »
Iedereen actief
Nationale Sportweek 2014
FAIR PLAY
Jeugdsportfonds Wierden